Je persoonlijke ontwikkeling is een levensreis die – wanneer ze eenmaal een aanvang heeft genomen – de rest van je aardse leven mag duren. Is dat iets om tegenop te zien? Oh nee, zeker niet!

een levensreis naar binnen

Foto van vurig gekleurd herfstblad.

Natuurlijk zullen er tijdens je reis perioden zijn die je als onaangenaam ervaart. Maar wanneer je op een punt bent aangekomen waarop je kunt terugkijken, dan mag en zul je trots zijn op jezelf en neem je je voor om van het volgende deel van je levensreis nóg meer te genieten.
Het decor van de natuur zorgt voor de rust die je nodig hebt om ruimte te vinden. Ruimte om te reflecteren; ruimte om de prachtige metaforen te ontdekken die de natuur ons biedt; ruimte om jezelf toe te staan om inzichten aangereikt te krijgen. Ruimte om vrij te ademen.

neem je ruimte in

Het klinkt wellicht als een cliché, maar zo is het zeker niet bedoeld: ik loop graag een stukje mee op de reis door jouw leven. Niet om je de weg te wijzen, maar om je de ruimte te geven om je eigen weg te ontdekken. Om jou je vuur te laten ontdekken. Je mag de passies die je ooit zélf op je weg hebt gezet nú vinden.
 

voel je gedragen

Het vuur dat bekend is om haar transformerende werking kan je hierbij helpen. Het heeft het vermogen om jou je belemmeringen te laten overwinnen, om je te motiveren de route te kiezen die jou naar je doel leidt, en het kan je doorzettingsvermogen aanwakkeren.
Gun jij jezelf de kracht van het vuur om die doorbraak in gang te zetten?